Blogolj!

Ettől kiborulnak a balliberálisok: nem omlik össze a gazdaság

A mostani héten jelent meg az áprilisi hazai munkanélküliségi ráta, ami tovább csökkent 3,9-ről 3,8 százalékra. Ez lényegében a havi havi átlag, de ami fontos, hogy az érték új történelmi mélypont is egyben. A Raiffesisen Bank elemzői szerint idén még lejjebb mehet a mutató, és valahol 3,6 százalék körül érheti el az alját a csökkenés.

Az idei átlag 3,7 százalék körül lehet, de 2020-2021-ig sem lesz magasabb 4 százaléknál. A szinte teljes foglalkoztatottság várhatóan fenntartja a jelenlegi erős bérdinamikát, ami azonban nem eredményez majd a mostaninál sokkal magasabb ároldali nyomást, ezért a kamatemelést sem sürgeti majd - tették hozzá. 

Magyarországon majdnem teljes a foglalkoztatottság

Mindez az elemzés is alátámasztja, hogy a magyar gazdaság stabil lábakon áll, és a balliberális huhógóknak körülbelül annyi közük van a folyamatok értelmezéséhez, mint az ellenzéki pártoknak a valósághoz. Hiába állítanak mindenfélét a ballib elemzők, most egy külföldi tulajdonban lévő bank mondja azt, hogy a hazai magas növekedés fenntartható, az infláció nem fog elszabadulni, és a munkahelyek száma sem fog csökkeni. 

Egy ilyen helyzetben a kormány legfőbb feladata, hogy a lehetőségei mentén esetleg tovább csökkentse a munkanélküliségi arányt, vagy pedig a nehezebb időkre tartalékoljon. A szoros gyeplőt semmiképpen sem szabad elengedni, mert különben könnyen ott találhatja magát a mostani kabinet, mint a Gyurcsány-Veres "álompáros". Jó lenne mégegyszer nem ugyanabba a folyóba lépni. 

1
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/53455/pics/lead_800x600.jpg
Magyarország,választás 2018
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-02 16:25:11
Ez tényleg "hátborzongató hír" a liberálbolsevikoknak, hiszen ők a mai napig hiszik és vallják:
"Minél rosszabb, annál jobb !!!"
Ez a világ leghülyébb szlogenje, de számukra ez mit sem számít.
Egyébiránt meg, mi a túrót várunk a komcsiktól ?! Ők ilyenek !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?