Blogolj!

Karácsonyra a saját bátyja sem szavaz


Megszólalt Karácsony Gergely bátyja, öccse politikai szerepvállalásáról, és meglepő dolgokat mondott az MSZP miniszterelnök-jelöltjéről. Közölte, hogy ő maga és a családja is a konzervatív értékeket részesíti előnyben, több Békementen is részt vett, és értetlenül tekint öccse politikai karrierjére.

Az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában sem szokatlan, hogy a nyilvánosság előtt jelenik meg egy politikus rokona, aki teljesen mást gondol a világról, és ennek a különféle médiumok helyet adnak. Nem gondolom, hogy ez beavatkozás lenne bárkinek a magánéletébe, mivel az interjúban személyes dolgok nem hangzottak el.

Karácsony Gergelyre a saját bátyja sem szavaz

Az egész beszélgetés rávilágított arra, hogy Karácsony számára a pártok és a különféle eszmék gyakorlatilag csak azt a célt szolgálják, hogy valahogyan hatalom közelében lehessen. A zuglói polgármester volt már SZDSZ-es, LMP-s, párbeszédes, most pedig szocialista. Semmilyen párthoz, csapathoz nem ragaszkodott sohasem, a cél a bármi áron való előrejutás volt eddigi életében. Sajnos a beszélgetésben arra már nem tértek ki részletesen, hogy milyen eredményeket is tud felmutatni Karácsony, bár akkor meglehetősen rövid lett volna az adás.

Egy teljesen gyökértelen ember képe rajzolódott ki előttem, tehát bármit is mond, azt hiba lenne komolyan venni. Mindig az adott körülményhez alkalmazkodott Karácsony, önálló karakteres véleménnyel sohasem jelentkezett. Egy ilyen emberre pedig bűn lenne a kormányzást bízni. Arról nem is beszélve, hogy elég csak a szeméthegyekben fuldokló Zuglóra nézni.      

1
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/50553/pics/lead_800x600.jpg
Karácsony Gergely,választás 2018
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-01 00:12:59
Őszintén mondom:
Ettől a Karácsony (hisztis) Geritől én is elhatárolódnék !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?