Blogolj!

A ballib média leköpte Bokros Lajost

Nagy dirrel-durral szakított pár héttel ezelőtt Bokros Lajos és Gyurcsány Ferenc, mivel a MoMa elnöke nem kapott befutó helyet a DK-listáján. Bokros megsértődött, majd bejelentette, hogy önállóan indul a választáson. A volt pénzügyér ott támadta be a Gyurcsány-pártot, ahol a legjobban fáj nekik, mivel a VI-VII. kerületet lefedő választókerületben indult el, ahol 2014-ben Oláh Lajos, a DK-s politikus győzött. Mivel akkor csupán pár százalékkal tudta a Fideszt megverni Oláh, ezért most a Bokros által összegyűjtött százalékok a végelszámolásnál nagyon hiányozhatnak. 

A balliberális média ejtette Bokrost, mert nem az érdekeiket szolgálta

A balliberális belháborúnál sokkal érdekesebb, hogy mi is történt azóta Bokrossal, hogy hivatalosan is jelölt lett. Míg 2010-2017 között, ha egyet tüsszentett, akkor rögtön Kálmán Olga, vagy az ATV valamelyik műsorában találta magát. Egyszer sem kérdezték meg drága Lajosunktól az elmúlt években, hogy miért riogat a magyar gazdaság összeomlásával, mikor ez valahogy nem akar bekövetkezni. Tökéletes alany volt, aki minden rosszat elmondott az Orbán-kormányról.

És láss csodát a magát borzasztóan függetlennek mondó balliberális médiahad azt követően, hogy jelölt lett teljesen negligálja Lajosunkat. Erről az egészről csak egy történtet jut az eszembe. Gádor Iván, liberális publicista 1993-ban a Magyar Hírlapban azt írta a Fideszről: a szemétkosárból szedtünk ki titeket, és ugyanoda dobunk vissza. Na ez történt szegény Lajosunkkal is.  
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/49594/pics/lead_800x600.jpg
Bokros Lajos,Gyurcsány Ferenc,választás 2018
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?