Blogolj!

Karácsony Gergely pont a saját csődjét nem látja

Az utóbbi napokban részletesen is elolvastam Karácsony Gergely, zuglói polgármester kampánykörútjairól készült beszámolókat. Ezekből az a kép rajzolódott ki előttem, hogy Magyarországon gazdasági összeomlás fenyeget, és ebből csak Budapest leggyengébb teljesítményét nyújtó polgármestere tud kiutat mutatni. 

Ma két hír jött szembe velem, ami az "óriási gazdasági csődről szólt." Az egyik szerint a világ egyik legnagyobb akkumulátorgyártója építhet gyárat Magyarországon. A kínai cég az elektromos autókhoz használt akkumulátorokat Németországban, Magyarországon vagy Lengyelországban gyárthatja. 

Karácsony Gergely ismét lebukott, hogy butaságokat beszél

A másik hír pedig ez: Visszakerült Magyarországra hazánk aranytartaléka. A hozzávetőleg 100 ezer uncia (mintegy három tonna súlyú) nemesfém Londonból érkezett Budapestre. A jelenlegi árfolyamon számolva 130 millió dollár értékű jegybanki aranytartalék hazahozataláról teljes egyetértésben döntött a Magyar Nemzeti Bank vezetése. A jegybank megítélése szerint az aranytartalék országon belüli birtoklása - amely lépés összhangban van a nemzetközi trendekkel - tovább erősítheti a Magyarország iránti piaci bizalmat. 

Mindezek a hírek egyértelműen a hazai csőd jelei. Jó lenne, ha Karácsony végre arról beszélne, hogyan vitte csődbe Zuglót, és miből finanszírozza majd a kerület idei kétmilliárdos hiányát. De erről nagy a kuss. 
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/49500/pics/lead_800x600.jpg
Karácsony Gergely,választás 2018
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?