Blogolj!

Kíméletlen bosszúra készül Bokros Lajos

A Bokros Lajos vezette, nulla százalékos Modern Magyarország Mozgalom 31 körzetben ráindítja az embereit az ellenzék közös jelöltjeire, méghozzá zömmel ott, ahol a baloldali jelölteknek esetleg valamicske esélyük lenne nyerni a fideszessel szemben. Mindennek a hátterében az húzódhat, hogy idén év elején Gyurcsányék meglehetősen furcsa módon kikosarazták az egykori pénzügyért és MDF-es EP-képviselőt.

Bosszút forral Bokros

Horn Gyula csomagosa azonban nem hagyta annyiban a dolgokat, és úgy tűnik kíméletlen bosszúra készül. Ha valóban sikerül mindegyik körzetben jelöltet állítania, akkor könnyen lehet, hogy olyan győzelmeket énekel ki a baloldali pártok szájából, amiket biztosnak vettek. Bokros maga a VI-VII. kerületet lefedő választókerületben akar indul, ahol tudvalévőleg meglehetősen magas a liberális politikai erők támogatottsága. Bokros indulása gyakorlatilag lenullázná a kisebb politikai erők esélyét, és Oláh Lajos, DK-s jelölt szavazói bázisát is komolyan megbontaná.  

Bokros magánakciója is világosan mutatja, hogy micsoda ellentétek feszítik a balliberális tábort. Mivel a jelöltállítás jelenleg is zajlik, ezért nem lehet tudni, hogy milyen további ellentétek jönnek a felszínre a következő hetekben. Azt sem lehet tudni, hogy a későbbi baloldal-jobbik koordinációk milyen helyi villongásokhoz vezethetnek. Ami biztos, hogy a teljes szétesés felé menetel a balliberális tábor, és a választások után az lehet az igazi győztes, aki most nem adja be a derekát a Gyurcsány-Karácsony tandemnek.  
1
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/48946/pics/lead_800x600.jpg
Bokros Lajos,Gyurcsány Ferenc
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-02-22 12:21:13
Az ötlet jó, a magunk részéről teljes mértékben támogatandó is, mert annál jobb, minél több részre szakad ez a nyomorult, un. "baloldali" tömb.
Azért hadd mondjam azt, hogy a "0" százalék körüli támogatottságú Bokros-párt ebbéli sikereivel kapcsolatban azért - valószínűleg jogosan - akadnak fenntartásaim. Ám, ha elvisznek minden körzetben néhány szavazót a túloldalról, az is valami.
Sok kicsi sokra megy !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?