Blogolj!

Bukott antiszemitával haknizott az MSZP

„A jobboldal politikája meggyengíti a demokráciát, és megengedi, hogy az intolerancia és a rasszizmus gyökeret eresszen” – Magyarországnak üzente a brit Munkáspárt elnöke az MSZP kongresszusán. Corbyn szerint olyan igazságos társadalmat kell felépíteni, ahol senki sem marad fedél nélkül, egy gyermek sem éhezik, és mindenki egyenlő – bőrszínétől, nemétől, társadalmi osztályától, vagy szexuális orientációjától függetlenül.

Corbyn pártjának támogatottsága jelenleg négy százalékponttal elmarad a brit Konzervatívokétól. A mandátumbecslések szerint sima többséget szerezne most Theresa May. A szociknak tehát sikerült egy bukott politikust felkarolniuk, akinek a pártja legutóbb 2005-ben tudott választást nyerni. A marxista Corbynnal azért nagyobb baj is van, minthogy butaságokat beszél. 

Jeremy Corbyn szerint nagy probléma a rasszizmus, miközben korábban antiszemita kijelentéseket tett

Corbyn korábban barátainak nevezte a Hamász és a Hezbollah terrorszervezetet, bár utólag ezt „nem megfelelő” szóhasználatnak minősítette. 2015-ben Corbyn nyíltan kiállt egy megintett anglikán pap mellett, aki a Facebookra azt posztolta ki, hogy Izrael állt a szeptember 11-i terrortámadások mögött. Az akkori Corbyn szerint az illető pap remek munkát végez, hogy megmutassa az „izraeli–palesztin konfliktus igazságtalanságait”, és egy írásában arra következtetett, hogy a papot azért éri a támadás, mert „fel merte emelni a szavát a cionizmus ellen”.

Na egy ilyen ember mellett állt ki a Karácsony-banda. Eddig csak Vágó István kacérkodott az antiszemitizmussal, de most úgy tűnik a szocik is felzárkóztak melléje. 

https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/48371/pics/lead_800x600.jpeg
Jeremy Corbyn,Karácsony Gergely,MSZP
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?