Blogolj!

Mellár Tamás ismét lebukott: megint ordas nagyot hazudott

Nagy bajban van az ország, s csak akkor léphetünk fejlődő pályára, ha a Fidesz távozik a hatalomból

– nyilatkozta Mellár Tamás a Népszavának.


Először röviden arról, hogy milyen ember is Mellár: A Kúria mint felülvizsgálati bíróság fenntartotta a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletét arról, hogy Mellár Tamás valótlanul állította a 2014. október 31-én „Orbán nem az a vezető, akivel értelmesen lehet beszélni” címmel a www.nol.hu honlapon megjelentetett cikkben, hogy a Századvégnél „kutatási igazgatóként betöltött tisztsége idején a minisztériumtól  kapott kutatási megrendelések alapján a miniszterelnök tanácsadói érdemi munkavégzés nélkül vették fel a minisztériumtól utalt pénzt.” Magyarul: Mellárnak papírja van arról, hogy egy közönséges hazudozó.

Hazudozásban kiválóan teljesít Mellár Tamás

Most pedig nézzük az állítását, hogy nagy bajban van az ország:

1, A várakozásokat felülmúlva 13 százalékkal nőttek a bruttó bérek novemberben, a képzett munkaerő egyre fokozottabb hiánya, a bérmegállapodások és a költségvetési életpályák hatására. Novemberben a bruttó átlagkereset 323 000 forint volt, így a nettó átlagkereset 214 800 forintot tett ki családi adókedvezmények nélkül, míg a kedvezményt figyelembe véve nettó 222 700 forint volt.

2, A tavalyinál kissé visszafogottabb, de továbbra is érdemi növekedés várható a 2018-as évre is, 9 százalékos átlagos bérnövekedést vár a Takarékbank az idei évre a szakemberhiány illetve a 8 és 12 százalékos további bérminimum-emelés okán. Idén a várt 2,7 százalékos éves infláció mellett 6 százalékot meghaladó reálbér növekedés lehet, míg 2013-tól 2018 végéig összesen 40 százalékkal, közfoglalkoztatottak nélkül számolva pedig 42 százalékkal nőnek a reálbérek.

Mindnyájunknak ilyen összeomlást és bajt kívánok. Mellár Tamásnak pedig ideje lenne nyugdíjba mennie, és befejeznie a hazudozást, és a gyűlöletkeltést.

Címkék: Mellár Tamás, MSZP
2
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/47419/pics/lead_800x600.jpg
Mellár Tamás,MSZP
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Csaba válasza: József bejegyzésére 2018-01-20 16:15:15
Józsika!
Ha az Orbán-fóbiája kissé lecsillapodik, akkor tán józanul tud ítélkezni!
Egyrészt Mellár Sértődött Tamásról az Ítélőtábla mondta ki az akkori állítása hazugságát (olvasgassa el a cikket is, mielőtt ráugrik a témára), azaz korábban is hazudott, most meg ráduplázott – bár igaz, a mostaniról még nem mondta ki Bíróság a hazugságát, de épeszű ember (ilyen azért akad a ballhibbantak között is), a tények ismeretében nem fog ilyen ordas hazugságot elhinni!
Azért nem érdekes, hogy korábban (amiért a hazugság meg lett Mellár úrnak állapítva) Mellár a Századvég kutatási igazgatójaként fizetett ki (vagy közreműködött a kifizetésekben – hiszen valakinek igazolnia kellett a munkák elvégzését) pénzeket a tanácsadóknak, majd ezt a sértődöttsége után jogtalannak ítélte. Gondolom állítását nem tudta bizonyítani – azaz hazudott – a Bíróság ítélete ezt bizonyítja.
József! Ha Ön a vs.hu (ballhibbant kötődésű lap) hazugságait, „szakértői” cikkeit fogadja el mérvadónak, akkor sajnos butább, mint a ballhibbant átlag! Idézek „nincsenek benne ordító plágiumok” – azaz normálisan nem plágium, csupán hivatkozáslista, ami minden tanulmány része, viszont a vs jól feltupírozza, majd hivatkozik egy írásra, miszerint annak a másolata – azaz plágium lenne – amit viszont korábban „nincs benne ordító plágium” – kitétellel cáfolt? Akkor ki is hazudik? Esetleg a Bíróság, amelyik nem vette észre, hogy mindkét tanulmányban a magyar ÁBC betűit használják – tehát az utolsó az előző plágiuma? Már ön szerint, József bizonyára így van! Gondolom Gyurcsány diplomamunkája is felkeltette az érdeklődését – remélhetőleg azt tiszta, becsületes munkának találta!
Máskülönben nem kellett lejáratnia Mellár Sértődött Tamást senkinek, önmagát járatja le a fölösleges, hazug és álságos megnyilatkozásaival! Hogy ön, kedves József, hol szeret kapirgálni az az ön dolga – de a bűzös, rothadó jelzőt tartsa meg a balliberális oldal és prominensei számára, oda sokkal jobban illik!
Válaszolok
József 2018-01-20 11:13:40
Ahol valaki permanensen és görény módon hazudik, az a fidesz és pénzzel kitömött hazugsággyára. Pl ez a cikk is azzal kezdődik hogy "Mellár Tamás ISMÉT lebukott"
Mikor máskor? Miért tetszenek hazudni, megtéveszteni az olvasókat?
De már megszokhattuk hogy aki bármilyen módon kritizálni meri a kormánypártot, azonnal lejáratókampány áldozatává válik. Így van ez a volt fideszes Mellár Tamással is.
Mit kellett Mellár Tamásnak bizonyítania? Hogy a "minisztériumtól kapott kutatási megrendelések alapján a miniszterelnök tanácsadói érdemi munkavégzés nélkül vették fel a minisztériumtól utalt pénzt.”


Nos erről a tények:
https://vs.hu/kozelet/szazadveg-aktak/masok-tanulmanyat-is-sajatkent-adta-el-a-szazadveg-0420#!s0

"A kormánynak 4 milliárd forintért készített Századvég-elemzésekben nincsenek ordító plágiumok, de előszeretettel idéztek Wikipédia oldalakat és korábbi tanulmányokat is recikláltak. "

"A tanulmány nagymértékben támaszkodik a Bauer Béla és Szabó Andrea által szerkesztett, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet gondozásában megjelent Arctalan (?) nemzedék című tanulmánykötetben megjelent, Bauer Béla, Németh Adél és Szabó Andrea által írt Adalékok a magyar ifjúságkutatás történetéhez című írásra, lényegében annak egy helyenként átszerkesztett és néhány mondattal kibővített másolata."

Oszt jónapot.
Miért van az hogy a fidesz bármely állítását megkapirgáljuk, a fényes máz alatt bűzös rothadó belsővel találkozunk?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?