Blogolj!

Puzsér a csecsemőgyilkos Geréb Ágnest isteníti

Soha nem tudtam komolyan venni, és mindig is egy óriási, de alapvetően veszélytelen ripacsnak tartottam Puzsér Róbertet. Azonban legújabb agymenés után egy nagyon ostoba, képmutató, kártékony és szemétláda embernek tartom. Puzsér Geréb Ágnesről írt, akit jogerősen két csecsemő halála miatt elítéltek. Szemezgessünk is a legújabb Puzsér műből. 

Geréb Ágnes két év börtönt kapott. Egy senkire nem veszélyes, ártalmatlan hölgyet bűnözők közé zárnak, mert meg merte kerülni azt a velejéig korrupt szisztémát, amit Magyarországon egészségügyi rendszernek neveznek.

Csakhogy Geréb Ágnes az otthonszülést népszerűsítette, képzett orvosként vezetett le szüléseket, és két rettenetes tragédia történt a felügyelete alatt.

Azt, hogy Geréb Ágnes milyen sokat tett ezért az országért, leginkább az bizonyítja, hogy meghurcolták, ellehetetlenítették, és végül börtönbe zárják azok, akik az elmúlt harminc év során csakis a harminc ezüstjüket számolták: orvosok, jogászok, politikusok.

Geréb Ágnes egy hős. Ma már sajnálom, hogy lehagytam a tíz legnagyobb élő magyar listájáról. Ott volna a helye.

Végül pedig jön az igazi gerinctelen csattanó: Nem feltétlenül hiszek az otthonszülésben. Ha ez a kérdés egyszer napirendre kerül a csajommal, a kórházat javaslom majd neki. 

Puzsér Róbert most átlépett egy határt

Egy épelméjű okos ember, aki számára fontos a társadalom jóléte és felemelkedése, az nem kampányol olyan dolog mellett, amit ő maga nem szeret és bevallottan nem is vállalna. Puzsér szerint a jogerősen elítélt Geréb egy hős, miközben ő maga nem merné bevállalni, hogy a "csajával" nála szüljenek. Gyáva és felháborító hozzáállás ez. Ha akkora hős Geréb, akkor egy ilyen kiváló ember, mint Puzsér igazán bevállalhatná a rizikót, hogy nála szüljön a csajával. De nem teszi, mert egy utolsó szar alak. 

Sokan lehet megköveznek azért amit mondok, de a világ legnagyobb ostobasága, hogy a 21. században Magyarországon, amikor egy kórházi szülés keretében a fellépő problémákra gyorsan lehet reagálni, akkor valaki egy olyan eljárás mellett kampányoljon, aminek lényegesen nagyobb a rizikója. Mindemellett nem tagadom, hogy az államnak pedig az lenne a feladata, hogy a szülészeteken a mostanihoz képest is jobb körülményeket teremtsen, és mindent elkövessenek, hogy egyetlen haláleset se történjen.

Itt lenne az ideje, hogy a Puzsért futtató pártok és médiumok ezek után kihátráljanak ezen gyáva és immorális alak mögül. Puzsérnak akkor végre valami normális munkát kellene keresni, és legalább véget érne az egész társadalmat szennyező tevékenysége. 

Címkék: Puzsér Róbert
2
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/47167/pics/lead_800x600.jpg
Puzsér Róbert
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Éva 2018-01-13 18:11:25
Függetlenül Puzsértól, -alkalom a véleményírásra- a kórházakban elhunyt újszölöttekről nem minden esetben derül ki, hogy orvosi műhiba történt. Ennek számos oka van, és a visszaéléseknek is. El kell fogadnunk, bármilyen fájdalmas, azt a tényt, hogy a szülés anyára, gyermekre halálos is lehet, és nem lehet segíteni. Az orvos, a bába nem mindenható, a tudásuk pedig véges. Lehet, hogy a fent említett hölgy rendkívül felkészült, lelkiismeretes szülész, ennek ellenére.... Egy-egy kórházi orvosnak, bábának hány szülésből hány csecsemőt kellett elveszítenie. Erről nem készült statisztika. Bodnár
Válaszolok
Évi 2018-01-13 16:43:32
A KORHÁZAK VESZÉLYESEBBEK...FERTŐZÉST ÖSSZE LEHET SZEDNI...ÉS BABÁK OTT IS HALNAK MEG.....
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?