Blogolj!

Bokros Lajosnak végképp elmentek otthonról

Az utóbbi napokban a Bokros Lajos vezette Modern Magyarország Párt meglehetősen érdekes képeket kezdett kitenni a Facebook-oldalára. Nézzük is őket: 

Nézzünk mégegyet:

És egy utolsót: 

Bokros Lajos mindig úgy reklámozta magát, hogy az észérvek és a szakértelem embere. Na mármost, ha megnézem ezeket a képeket és bejegyzéseket, akkor semmi mást nem látok mint gyűlöletet és az érzelmek felkavarásának a szándékát. Ez minden csak nem megfontolt politikai érvelés és a szakértelem bizonyítása. Két dologra tudok Bokros esetében gondolni: korábban folyamatosan hazudott, vagy végképp elmentek otthonról, vagy mindkettő. 

Egyébként a helyében én is ideges lennék, mivel ha a 2018-as választáson pártja neve nem lesz rajta a szavazólapokon, akkor pártját hivatalosan is megszüntetik, mivel a törvény úgy szól, hogy amelyik politikai erő két egymást követő választáson nem indul, azt automatikusan törölni kell. Szomorú vég lenne ez. 

2
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/46771/pics/lead_800x600.jpeg
Bokros Lajos,választás 2018
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
colonell
colonell 2018-01-06 15:38:51
Bokros hiteles sztori! Puskás Öcsi feles társammal az Aligai üditöital üzemet akartuk privatizálni. Mi 80 Mio Ft ért töltösor német, +20 Mio Ft kp. és kb 30 Mio Ftban az Öcsém háza (Kb 50mift), Egy Salamon Berkovitz Romaniábol egy almapréselövel (állitolagos értéke 130 Mio) akart feles partner lenni! Mi Frucade üditöt több tizmillio litert adtunk el! 3 nappal a privatizácio elött egy ismeretlen felhivott, hogy Kosa ur a préselö kb 3 Mio ér nincs kifizetve, rozsdás, és Romániában van, egyébként minden stimmel csak a torka véres! Felhivom Bokrost, álitsa le a banki hitelt Berkovicnak, mig megvizsgálom a helyzetet! KKOOOOsa URRR, ha az ÁVÜ Barkovicnak itéli az üzemet akkor én adok neki 160 Mio Ft Budapest Banki hitelt! Erre felhivom az ÁVÜ Klárika igazgatonöjét, és kérem várjanak, Ö KKKooosssa urrrr ha Berkovic kap Bokrostol 160 Mio Ft-ot akkor én nekik itélem az üzemet! Bekovic a 160 mio bol 50Mio áfát visszaigénylet, 200 Mio ért göngyöleget eladott (Traubi Soda) és utána soha nem fizetett, csak perelt!Ez a Bokros féle bagázs u.n. szakemberek privatizálása!Kosa Lajos Oslo p,s Berkovic 500.000 ft bol százszoros milliomos lett!
Válaszolok
baviki69 2018-01-05 22:06:16
Bozótosbajszú bokroslajcsi a nagy tehetetlenségében megint bemutatta, mekkora kretén...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?