Blogolj!

Szeretné ha nem kapna fizetést? Szavazzon Karácsony Gergelyre!

Üres az MSZP miniszterelnök-jelöltségét elvállaló Karácsony Gergely által vezetett Zugló kasszája. A kerület jövő évi költségvetése számos ponton igen jelentős kockázatokat rejt, szinte minden forrás elmegy három park felújítására és a polgármester szívügyének tekintett kerületi szociális minimáljövedelemre, ami nem más, mint évi több száz millió forint ingyenpénz - írta a Magyar Idők. 

A hír kapcsán az jutott eszembe, hogy ez az ember, ha miniszterelnök lenne, akkor garantálva lenne az államcsőd. Mindez pedig azt jelentené, hogy nem lenne nyugdíj és fizetés a közszférában. Karácsony már most bebizonyította, hogy alkalmatlan egy kerület vezetésére, így jobb el nem képzelni, hogy mi csinálna az ország élén. Persze üres ígéretekből nincsen hiány Karácsony háza táján. Persze egyetlen kérdést sem kap, hogy mindezt miből lehetne teljesíteni.  

Karácsony totális káoszt teremtett Zuglóban

Zuglóban teljes a káosz és a kilátástalanság. A 2018-as országgyűlési választás arról is szól, mindezt országos szinten szeretnénk-e látni. Minden nap, minden órában rá kell világítani arra, hogyha a zuglói polgármester lehetőséget kapna miniszterelnökként, akkor lehet, még a szocialista-szabad demokrata kormányzáshoz képest is nagyobb kátyúba kerülnénk. Egy szerencsénk van: jövőre dönthetünk ennek a politikai gengszternek jövőjéről. 

https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/46055/pics/lead_800x600.jpg
Karácsony Gergely,választás 2018
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?