Blogolj!

Hogy nem sül le Karácsony Gergely képéről a bőr

Politikai elvtelenségből a Jobbik megdöntötte a világcsúcsot, de ezzel csak annyit ért el, hogy súlyos válságba került - mindezt Karácsony Gergelynek sikerült kiböfögnie a száján a Népszava riporterének a kérdésére. Hogy jön ahhoz ez az ember, hogy politikai elvtelenségről beszél? Ebben az országban tényleg bárki-bármit mondhat mindenféle következmény nélkül? Sajnos úgy tűnik igen, ennek a teljesen alkalmatlan és immorális embernek a balliberális sajtóban tényleg mindent elnéznek, és nincs semmilyen viszontkérdés. Persze Karácsony a neki nem szimpatikus sajtótermékeknek nem nyilatkozik, így a kínos kérdéseket fel sem teszik neki. Politikai elvtelenségről beszél ez az ember

Karácsony az, aki eddig minden politikai szövetségesét becsapta, átverte, és abban a pillanatban, amikor nagyobb koncot látott, akkor odébállt. Tényleg ez beszél bármilyen morálról? A legszomorúbb ebben a történetben, hogy Karácsony ellenzéke mélyen kussol és lapít, mint az a bizonyos a fűben. Nem tudom, mire várnak, de itt lenne az ideje egy tájékoztató kampányt indítani, hogy három év alatt, mit sikerült elérnie ennek az embernek Zugló élén. Elárulom nem lenne túl hosszú a lista. 

Reméljük Karácsonynak a végső bukást a mostani lépése hozza el, mivel az egész baloldalt jól szimbolizálja ennek az embernek a pályafutása. Korábban azt mondta Karácsony, hogy jobban utálja a szocikat, mint a Fideszt. Sokkal hitelesebb lenne ha inkább ezt mondaná: Bárkivel lefekszem egy mandátumért. Akkor végre igazat is mondana. 

1
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/45924/pics/lead_800x600.jpg
Jobbik,Karácsony Gergely,MSZP
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2017-12-13 22:58:38
Pár éve még egy korrekt politikusnak gondoltam! Sajnos, alig van politikus, akiben az ember nem csalódik!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?