Blogolj!

Karácsonyi pucsítás és gumigerinc

Miközben az elmúlt hetekben a magyar közéletet a zaklatási botrányok uralják, addig van egy olyan szereplője a hazai politikusi gárdának, aki önként és dalolva maga kínálta fel különféle szolgáltatásait az MSZP-nek. Politikai szempontból abszolút megértem Karácsonyt, mivel ha valamelyik, még öt százalék fölötti támogatással rendelkező párt nem veszi fel a listájára, akkor pártja menne a levesbe, és ezzel az ő politikai pályafutása is a vége felé közeledne.

De nézzük az erkölcsöt. Karácsony korábban cserbenhagyta az LMP-s alapító társait, és szemen köpte őket azzal, hogy összeállt Gyurcsánnyal 2014-ben. Ezen a héten szembeköpte és elárulta az Együtt nevezetű viccpártot azzal, hogy titokban megállapodott a szocikkal. Ennek az embernek az egész élete egy árulás és becsapás. Úgy akart új politikát hirdetni Magyarországon, hogy a Gyurcsány-kormányok alatt százmilliókat zsebelt be az a Medián, ahol ő volt a kutatási igazgató. 

Karácsony eddig minden szövetségesét elárulta

Karácsony több mint három éve Zugló polgármestere, és sikerült elérnie, hogy egyetlen beruházás sem történt a kerületben, miközben például az általa mélységesen lenézett Kocsis Máté irányította Józsefvárosban sorra épülnek a szebbnél-szebb óvodák. Zuglóban csak balhé, belharc és totális fejetlenség van. A legszomorúbb az egészben, hogy ehhez a helyi Fidesz nagyban asszisztál, így itt lenne az ideje, ha valaki végre ott is az asztalra csapna.

Azonban, ha sikerül végül megvalósítani a Párbeszéd-MSZP közös listát, akkor 10 százalékot kell majd elérnie ennek az alakulatnak a választáson. A legújabb felmérések szerint az MSZP 8-9 százalékon áll, míg a Párbeszéd nullán. Barátok között ha ezt a két számot összeadjuk, az még nem tíz százalék. Méltó és történelmileg szükségszerű befejezése lenne Karácsony pályafutásának, ha ezen a küszöbön nem sikerülne átjutnia. Ezzel Zugló és az ország is sokat nyerne.

https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/45779/pics/lead_800x600.jpg
Karácsony Gergely,MSZP
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?