Blogolj!

Migránsokat véd és hazudik a Simicska-lap

Simicska Lajos propagandalapja, az egykor szebb napokat megélt Magyar Nemzet, ismét nagyon szépet ment, és azon kesereg, hogy miért romlott le a hazai közbeszéd. A cikk a legszebb 168 órás és magyar narancsos toposzokkal van tele. Persze arról egy szót sem írnak, hogy a zsidózó és cigányozó Jobbiknak ebbe a folyamatban milyen szerep jutott, de mivel a főnök felvásárolta kilóra a pártot, ezért rosszat nem lehet írni róla.

A publicisztikából többek között megtudjuk, "a hírhedt plakáttörvény és a sajtó nagy részének bedarálása, felvásárlása óta a kormányzati propaganda jóval erősebben hat az emberekre." Persze számokat és tényeket nem közöl a szerző, hogy ez valóban igaz-e, vagy hamis, de nem ez a lényeg. Ezután hosszú sirámok következnek arról, hogy több településen nagyon gonosz emberek élnek, akik nem akarnak szegény menekülteket vendégül látni. E nélkül a baloldali toposzpuffogtatás nélkül minden bizonnyal szegényebb lenne az írás, vélhetően, ezért is kellett ezt a sirámáradatot beemelni. 

Simicska a Jobbik propagandalapjává varázsolta a Magyar Nemzetet

Majd pedig jön egy ordas nagy hazugság. "Ott tartunk, hogy egy vak művészembert, Weszely Ernőt azért inzultált két idős hölgy, mert a harmonikás a kérdésükre, kitöltötte-e már a nemzeti konzultációs ívet, elmondta, hogy nem, mivel kidobta a kukába. A két megdühödött nő nekiesett, megtépték, hálátlanoztak, migránsoztak, kerítéseztek, Soros-bérenceztek." Azóta kiderült, hogy ebből a történetből egy szó sem igaz, de ez nem zavarta a Simicska-lapot, hogy  propagandaszerűen elismételje ezt a hazugságot. Nagy hiba lenne, ha valaki ezen meglepődne.

Végül pedig azzal az álszent dumával jön a szerző, hogy nem szabad, hogy a gyermekek a propaganda áldozatai legyenek. Írja ezt a Jobbik-pártlapja. Szomorú, hogy idáig jutott ez az újság, éppen ezért nem szabad, hogy hazugságaikat szakmányban gyártsák és erre senki se hívja fel a figyelmet. Világos, hogy a látszólag szép szavak mögött csupán aljas propaganda áll.

1
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/44931/pics/lead_800x600.jpg
Jobbik,Magyar Nemzet,Simicska Lajos
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Frédi 2017-11-19 17:52:51
https://hu.rightpedia.info/w/Yinon-terv Migráns terv mögött ez van. Simlicskának tudnia kellene. De szerintem ő már megbolondult. Addig lesz képben,ameddig tart a pénze. Ha jók az értesüléseim nagyon fogy a lóvéja,nem lesz utánpótlása.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?