Blogolj!

Vona alaposan benyalt a balliberálisoknak


A Soros György által is pénzelt Political Capital rendezvényén parolázott együtt Vona Gábor Szél Bernadettel, a bajnaista és CEU-s Balázs Péterrel és Molnár Gyulával. Egy ilyen találkozó nem jöhetett volna létre pár évvel ezelőtt, de az idők változnak, és a Political Capital is beállt abba a sorba, ami a közös baloldali összefogás részeként láttatná a Jobbikot. Vona rendes kiskutyaként viselkedett és nem zsidózott, nem cigányozott, és nem is köpött az asztalra, ami elnyerte a balliberális propagandaoldalak tetszését. 

A sorosista Political Capital is szívesen látja már Vona Gábort

Az egész beszélgetés, mert vitának nem lehet nevezni, legérdekesebb része az volt, hogy a Jobbik egyetértve a többi párttal minél előbb bevezetné az eurót. Persze a pártelnök elfelejtett arról beszélni, hogy ennek milyen ára lenne. Miközben a csehek és a lengyelek is ragaszkodnak a saját pénznemükhöz, addig egy olyan alakulat, aki számára a szuverenitás megőrzése elsőrendű dolog volt, most még jobban Brüsszelhez kötné Magyarországot. 

Ez az apró momentum is világosan mutatja, hogy a Jobbik gyakorlatilag minden kérdésben 180 fokos fordulatot mutatott be a párt 2003-as megalakulása óta. Ritka politikai teljesítmény ez egy olyan erőtől, ami mindig az elvek mellett állt ki, és azt bizonygatta, hogy rajta kívül mindenki romlott a magyar politikai rendszerben. De ne legyünk igazságtalanok, mivel Vona-politikájának van egy sikeres szelete is. A legtöbb felmérés azt mutatja, hogy a Jobbik szavazóinak egyharmada-fele ma már éles helyzetben inkább voksolna a balliberális összefogásra, mint a saját pártjukra. Ez ám a győzelem! 

https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/44141/pics/lead_800x600.jpg
Jobbik,választás 2018,Vona Gábor
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?