Blogolj!

Brutális fapusztításra készül Karácsony Gergely


875 millió forintba és 110 fa kivágásába kerülne a zuglói Pillangó park ligetének grandiózus letérkövezése - derült ki egy zuglói előterjesztésből. A hat hektáros területre 5334 négyzetméter beton térkő, 637 négyzetméter műgyanta burkolat kerülne, plusz egy 20 autós parkoló, azaz a jelenlegi zöldterület közel 20 százalékát leburkolnák. 

Karácsony Gergely brutális fakivágásra készül

Na ennyit Zugló zöld hőséről. Karácsony Gergely a balliberális médiumokat végigturnézva mindig arról beszél, hogy ő mekkora zöld és védi a fákat a gonosz Fidesztől. Karácsonytól egyébként sem idegen a favágás, mivel gyakorlatilag értékelhetetlen polgármesteri működése alatt már eddig is több száz fát vágtak ki Zuglóban, de mindegyik esetben hallgatott a médiapolitikus. 

Kíváncsian várom, mi fog történni, amikor megkezdődik a fák kivágása a Pillangó parkban. Nagyon remélem, hogy Szabó Rebeka és a többi zöld politikus hozzákötözik magukat a fákhoz, hogy ne tudják őket kivágni. A nullaszázalékos párt azonban szinte biztos, hogy nem fog akciózni, mivel a zsarzsi sokkal fontosabb, mint az elvek. Ez persze Karácsonyra is igaz, aki egy mandátumért akár a saját anyját is eladná, ha arról lenne szó.  

https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/43856/pics/lead_800x600.jpg
Karácsony Gergely
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?