Blogolj!

Vitray is belenyilasozott az éterbe


Lassan nem telik el nap Magyarországon, hogy a mostani kormány tevékenységét ne hasonlítsa valaki a náci Németországhoz, vagy a Szálasi-féle rémuralomhoz. A magukat hatalmas művésznek tartó személyiségek után a 85 éves Vitray Tamás is megszólalt. 

Az őcsényi eset rémületes, és nem a média, hanem a politika hitette el az emberekkel, hogy valakik migránsokat akarnak a “nyakukba küldeni”. Vitray a sorosozó propagandával kapcsolatban úgy fogalmaz: Én olyan öreg vagyok, hogy emlékszem a nyilasidők plakátjaira is: játék ez a tűzzel.

Minden indulat nélkül a következő dolgokat ajánlanám a volt televíziós figyelmébe. Az egyik a migránsok ügye: Az EP egyik legfontosabb testülete csütörtökön szavaz a Dublin IV. rendelet módosításáról, amely állandó és felső keret nélküli áthelyezési rendszert hozna létre. Ez az előterjesztés szemben áll azokkal az európai tanácsi döntésekkel, amelyek azt sürgetik, hogy lehetőleg még a belépés előtt történjen meg a menekültstátuszról szóló döntés. Ráadásul a módosítással egy olyan szankcionálási rendszert is bevezetnének, amellyel a kötelező áthelyezésben való részvételtől tennék függővé egy tagállam hozzáférését az unió strukturális alapjaihoz. 

Vitray Tamás nem bírta megállni, és nyilasozott egyet

A nyilasok emlegetése kapcsán pedig pont a mostani kormány volt az, amely a leghatározottabban fellépett a neonáci jelenségekkel szemben. Még az I. Orbán-kormány idején rendőri erővel szüntettek meg egy újnáci klubot Angyalföldön. A mostani ciklusban pedig több náci vonulást is betiltottak. Mindezek a csoportocskák a balliberális kormányok ideje alatt szabadon grasszálhattak az utcákon.   

Végül azért lenne egy jó tanácsom Vitray Úrnak. Ennyi idősen jobb lenne, ha már az unokáival, vagy dédunokáival foglalkozna, és nem beszélne butaságokat. Mindenkinek jobb lenne. 

3
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/43802/pics/lead_800x600.jpg
nyilasok,Vitray Tamás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Szabolcs válasza: Gyula bejegyzésére 2017-10-22 01:36:08
Vitray nem azért beszél hülyeséget, mert már nem ifjonc, hanem azért, mert a kommunista rezsim vezető televíziósa volt, és rosszul tűri a hosszú időn át tartó média-regnálásának és a kapcsolódó politikai rendszernek a véget értét. De sebaj, kénytelen lesz megszokni.
Válaszolok
Gyula 2017-10-19 22:47:13
Kedves Kovács András! Meglehet, hogy Vitray hülyeségeket beszél, tekintve, már nem ifjonc, de hogy a fenébe jössz te hozzá, hogy merészelj tanácsokat adni neki?! Biztos nem leszek szimpatikus neked, de gondold át, sikerülni fog!
Válaszolok
Gombos 2017-10-19 08:48:50
"A mostani ciklusban pedig több náci vonulást is betiltottak."
Nagyon megnyugtató lenne, ha nem csak a náci, hanem a homokos felvonulásokat is betiltaná ez a kormány !!! Ugyanolyan erővel és erélyességgel ! ! !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?