Blogolj!

Ismét ordasat hazudott Simicska nemzete

A mai Simicska-nemzet egyik publicisztikája olyan mennyiségű hazugságot tartalmaz, hogy érdemes egy kicsit közelebbről szemügyre venni. Persze ezen nem kell meglepődni, mivel a Gazda kívánságai előtt minden etikai elvet a kukába kell dobni, de van egy határ amit azért nem kéne átlépni.

Simicska Lajos Magyar Nemzeténél már csak zavaró dolgok a tények

A következőt írta Szabó Zsolt: "Az Együtt (Baranyi Krisztina) és az LMP (Jancsó Andrea) helyi politikusai kényes kérdéseket firtattak, kipattintották a kerület (Ferencváros) ingatlan- és parkolásügyeit, s folyamatosan borsot törtek az egyre gőgösebb hatalom orra alá. Az ettől prüszkölők leváltották hát bizottsági pozícióikból a szerintük hazug és rágalmazó képviselőket." 

Ezzel szemben a valóság: A Fidesz Ferencvárosi Szervezete felszólítja a botránypolitizálásáról ismertté vált Baranyi Krisztinát, hogy mondjon le képviselői mandátumáról, mert meghamisította vagyonnyilatkozatát. Ferencváros képviselő-testülete egyhangúlag (Jancsó Andrea szavazatát is beleértve),15:0 arányban elfogadta a vagyonnyilatkozati és összeférhetetlenségi bizottság jelentését és megállapította, hogy Baranyi Krisztina törvényt sértett.

De olvassuk tovább Szabót: "Itt van a Pest közeli Dunakeszi, ahol a fideszeseknek hatalmas a fölényük, mégis, megvonták egy ellenzéki (DK-s, de ez az ügy érdemét nem befolyásolja) képviselő fizetését, mert az nem ment el az egyik testületi ülésre. Annak ellenére vonták meg tőle a fizetést, hogy orvosi igazolást vitt, ezt azonban nem fogadták el, sőt az igazolást kiadó háziorvost az orvosi titoktartás megsértésére is kényszerítették."

Ezzel szemben a valóság: Csalás kísérlete miatt jelentette fel az önkormányzat Radnóti Henriket. A Demokratikus Koalíció politikusa nem vett részt a testület július 27-ei ülésén és azt 5 héttel később akarta igazolni. A feljelentés indoklásban az áll, hogy kisebb értékre elkövetett csalás kísérlete vétség és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt lépett a testület.

Az ügy akkor robbant ki, amikor a jobbikos Varga Zoltán Péter a testület zárt ülésén elhangzottakat megírta a Facebook-oldalán és ezt felkapta az országos sajtó. Ezek után nyilatkozta egy Pest megyei DK-s képviselő, hogy szerintük a polgármesteri hivatal Radnóti Henrik szenzitív adataira volt kíváncsi. Az Indexnek azonban ő mondta el elsőként, hogy “a DK-s Radnóti Henriknek egy veleszületett mozgásszervi problémája van. A jobb keze sérült, és meg kellett tanulnia bal kézzel írni, dolgozni. A mozgásszervi problémájától függetlenül azonban rendszeresen sportol, kerékpározik. De tudni kell a problémájáról, hogy egyik percben még 60 km/órával teker, a másik percben nem tudja felemelni a kezét. A DK-s képviselő vidéken volt, amikor az ülés volt, de annyira zsibbadt a karja, hogy nem mert beülni az autóba. Nem volt hosszú út, de nem merte vállalni”.

Az önkormányzat szerint “semmilyen szenzitív adatra, így betegségére vonatkozóan sem kért tájékoztatást, csupán arról érdeklődött, állapota akadályozta-e az ülésen való részvételben. Az orvos válaszlevelében jelezte, hogy ezt nem tudja igazolni”.

Nagyon szomorú, hogy az egykor szebb napokat megélt Magyar Nemzet gyakorlatilag egy álhír-lapként üzemel. Korábban elvárható volt egy publicistától is, hogy legalább utánanézzen a tényeknek, de úgy tűnik ez a "nem lesz 180 fokos fordulat" óta megváltozott. Kár érte.

https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/43549/pics/lead_800x600.jpg
Fidesz-KDNP,Magyar Nemzet,Simicska Lajos
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?