Blogolj!

Milliárdos mecénás hagyta ott a Momentumot

Nem érti és nagy hibának tartja Bojár Gábor, hogy nem akar más pártokkal együttműködni a Momentum. A fizikus-üzletember, a Graphisoft alapítója korábban az elsők között jelezte, hogy egymillió forinttal támogatta a Momentumot, mert párt értékrendjét közelállónak érzi magához.

A 168 órának viszont most azt nyilatkozta:

A Momentum nagy csalódást okozott azzal, hogy elzárkózik mindenféle együttműködéstől.

Szerinte ez azt jelenti, hogy "a 2018-as kormányváltásról már lemondtak, és a párt vélt hosszú távú érdekeit fontosabbnak tartják, mint az ország történelmi érdekét." Fekete-Győr András elnök múlt héten videóüzenetben közölte, hogy teljesen önállóan indul a párt, és a 106 választókerületben önálló jelöltet indít.

Bojár Gábor eddig támogatta a Momentumot

Ezek a hónapok nem a Momentumról szólnak. Az elmúlt hetekben csak a párt pénzügyi vezetője, majd a kabinetfőnöke távozott. Bojár távozása azonban ezeknél is sokkal nagyobb érvágás lehet, mivel így egy közvetlen finanszírozó esett ki. A Momentumnak bár nagyon komoly álmai voltak a Botka László bukása utáni napokban a támogatottságuk egy százalékra zuhant. Szavazóik jelentős része nagy valószínűséggel a Széllel megerősített LMP-be távozott, mivel az ökopárt támogatottsága hat százalékra nőtt, miközben korábban csupán 3-4 százalékon álltak. Összemlóban van tehát a Momentum, lehet még a decembert sem élik meg?

https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/43325/pics/lead_800x600.jpg
Momentum Mozgalom,választás 2018
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?