Blogolj!

Ismét leleplezték az ellenzéket

A magyarok 35 százaléka számít javulásra a saját költségvetése terén a következő egy év során a Provident Pénzügyi Zrt. nemzetközi kutatása szerint, amelyet a hitelközvetítő anyavállalatával, az International Personal Finance (IPF) nevű céggel és a GfK kutató közreműködésével végzett el. A felmérés szerint tavaly ez a szám még csak 30 százalék körül volt, vagyis a magyarok optimistábbak lettek a saját anyagi helyzetüket illetően.

A kutatás során azt is vizsgálták, hogy a lakosság hogyan vélekedik a saját országa gazdasági kilátásairól. A magyar válaszadók határozottan pozitívabban látják az ország jövőjét, mint egy vagy két évvel ezelőtt. Az idei felmérés alapján a megkérdezettek 20 százaléka szerint javulni fog Magyarország gazdasági helyzete, míg 2015-ben csak 15 százalékuk számított erre. A vizsgált országok közül legkevésbé Magyarországon aggódnak állásuk esetleges elvesztése miatt, a megkérdezettek 6 százaléka tart a munkanélküliségtől.

Egyre pozitívabban látják a gazdasági és saját helyzetüket a magyarok

Ez a kutatás is tehát lényegesen szembe megy azzal az ellenzék által harsogott tézissel, miszerint a csőd közelében van az ország és soha nem volt olyan sok szegény mint napjainkban. Ráadásul most nem egy hazai szereplő mondja azt, hogy javult a helyzet, hanem egy nemzetközi kutatás állapította meg, hogy az emberek egyáltalán nem érzik, hogy a helyzetük rosszabbodott volna.

Mindezek után mire számíthatunk? Az ellenzék várhatóan továbbra is mindent belead majd, hogy minden hullámhosszon azt harsogja, hogy minden nagyon rossz. Az általuk folytatott gyűlöletkampány még nagyobb fokozatra kapcsol majd, így a pedig a Fidesz egyáltalán nem dőlhet hátra. Izgalmas hónapok előtt állunk.

https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/42871/pics/lead_800x600.gif
közvélemény-kutatás,Magyarország
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?