Blogolj!

Itt a bizonyíték: diktatúra van Magyarországon


Az alábbi hírbe futottam bele: Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ által kiírt pályázat eredményeként, a fenntartó javaslatára Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere 2017. szeptember 1-től öt év határozott időre a Szent Margit Kórház gazdasági igazgatójává Farkas Mária Annát, főigazgatóvá pedig dr. Badacsonyi Szabolcsot nevezte ki.

Badacsonyi Szabolcs 1998-tól 2010-ig volt az SZDSZ önkormányzati képviselője a III. kerületben. 2010-ben még az MDF-SZDSZ közös jelöltjeként is ringbe szállt az országgyűlési választáson Óbudán. Badacsonyi még 2009-ben az SZDSZ elnöki posztjáért is elindult, de Retkes Attilával nem bírt el. 

Badacsonyi Szabolcs SZDSZ-es múltja ellenére is vezetheti a Szent Margit kórházat

A hazai és külföldi balliberális médiumokból lépten-nyomon dől ránk, hogy Magyarországon teljes diktatúra van már, de ha nem is teljes, de nagyon hamar az lesz. Érdekes diktatúra az, ahol egy volt kormánypárt képviselője komoly posztot kaphat attól a hatalomtól, ami éppen az SZDSZ ámokfutásának is köszönheti, hogy még mindig jelentős támogatottsága van. Jó egy ilyen diktatúrában élni, kedves balliberálisok! Remélem sokáig így is lesz!

Címkék: SZDSZ
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/42043/pics/lead_800x600.jpg
SZDSZ
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?