Blogolj!

Aki az anyját is eladná egy mandátumért


A finoman szólva sem túl sok résztvevőt felvonultató szegedi Botka-találkozón megjelent Karácsony Gergely. A zuglói polgármester, aki három éve gyakorlatilag semmit sem csinált, és ért el a XIV. kerületben a folyamatos botrányok mellett, ismét bebizonyította, hogy a politikai túlélés mindennél fontosabb a számára. Mivel mindenféle bejelentéssel és ígérettel sem sikerült egy százalék fölé tornáznia a Párbeszéd nevezetű alakulatát, ezért inkább úgy döntött, hogy ami 2014-ben bejött, az most is tutira bejön.

Az önálló indulás helyett sokkal kifizetődőbb piócaként valamelyik pártra tapadni, és úgy elérni a kívánt mandátumot. Tény, hogy csoda kéne az önálló parlamenti bejutáshoz a Párbeszédtől. Ezt Karácsony is tudja. Teljesen érthető, hogy minden politikus szeretne minél tovább túlélni. A fő probléma ott van, hogy Karácsony és alakulata lépten-nyomon elmondja, hogy ők egy önálló entitást képviselnek. Valóban ők annyira önállóak, hogy egyedül még sohasem mertek elindulni.

Karácsony és pártja számára a politikai túlélés mindennél fontosabb

És pont ez az a pont, amikor látniuk kellene, hogy nem lehet még a baloldali-liberális szavazókat sem azzal hülyíteni, hogy mi önállóak vagyunk, majd amikor kezd forró lenni a talaj, akkor gyorsan odafutunk azok szoknyája alá, akikről egyébként kígyót-békát mondtunk. Talán ezért is áll egy százalék alatt a Párbeszéd, és tudja mindenki róluk, hogy egy mandátumért, még az anyjukat is eladnák bárkinek.

https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/41752/pics/lead_800x600.jpg
Botka László,Karácsony Gergely,választás 2018
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?