Blogolj!

A kutyát sem érdekelte az ellenzéki sívalkodás


Gigademonstrációra készült az ellenzék augusztus 20-án. A jó idő ellenére sem lett belőle semmi, sőt szerintem a részvétel még az ő elképzeléseiket is alulmúlta. A teljes magyar balliberális sajtóval együtt jó ha pár 200-300 ember elment a Szabad Sajtó útjára meghirdetett tüntetésre. De lehet ez is egy alaposan felülbecsült szám.

Arról semmi értelme nincsen szólni, hogy a kiváló szónokok miről beszéltek, de egy két jótanácsom azért lenne. Karácsony Gergely jobban tette volna, ha hároméves zuglói tevékenységéről számolt volna be, de nem meglepő módon akkor a beszéde csupán nulla másodperc lett volna, azt pedig mégis ciki lett volna megtartani.Érdektelenségbe fulladt a liberális pártocskák sivalkodása

Lukácsi Katalin, aki kilépett a KDNP-ből, majd ezt követően kígyót-békát kiabál a pártban maradt emberekre, jobban tette volna, ha szólt volna ennek a viselkedésnek az erkölcsi megítéléséről. Nem tette. Vágó Gábortól meghallgattam volna, hogyan áll a népszavazási aláírásgyűjtése, de erről sem hallottunk.

A nemzet sípja, Juhász Péter betegség miatt nem tartott beszédet. Itt tart a kormányváltó ellenzék egy része 2017 augusztusában. Erre mondják, innen szép bejutni a parlamentbe.

3
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/41464/pics/lead_800x600.jpeg
Juhász Péter,Karácsony Gergely
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
roza 2017-08-21 23:06:35
Nagyon szépen megrendezték az ünnepünket,kit érdekel ez a sok morzsa párt,innen üzenek a Vonának az én Facebook oldalamon ne hirdessen.
Válaszolok
Emil 2017-08-21 18:28:12
Részvétem, kedves András! Borzalmas feladat lehet ilyen "gigarendezvényekről" tudósítani. A Karácsony az valami polgármester, ha jól emlékszem, a Juhásznak meg állítólag van fütyülője. A többi az ki a fene?
Válaszolok
Kinga 2017-08-20 19:22:46
Hatalmas! Amennyi giga tüntetést tartottak már az kész röhej, és még mindig nem unják! De a magyar polgárok igen, minden ünnepünket meg gyalázzák. Bármely oldalon is legyen a magyar ember, azért ő büszke a magyarságára, és, ha ezt sárba tapossák az idióták, nem hiszem, hogy bocsánatot nyernek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?