Blogolj!

Tök hülyének néz mindenkit Mesterházy Attila


"Az a dúlás, amit Orbán Viktor csinált az országban, az nem hasonlítható semmilyen korábbi kormányzáshoz. Én azt gondolom, hogy a Gyurcsány kormányzásnak, kormányzásunknak voltak hibái, de ezeket a hibákat nem lehet az Orbán kormányzásához hasonlítani" - mondta Mesterházy Attila, az MSZP bukott elnöke és miniszterelnök-jelöltje.

Én tényleg nem értem, miért beszél ilyen butaságokat Mesterházy. Soha nem tartottam egy nagyon bölcs és okos embernek, de annál azért többet néztem ki belőle, hogy ő is gyakorlatilag előveszi a többmillió éhező szlogent, bár ezt szerencsére nem mondta ki. Ma már a legelfogultabb gazdasági és politikai elemzőket leszámítva elismerik, hogy a magyar gazdaság jól teljesít, folyamatosan nő az életszínvonal, és a kilátások sem rosszak.

Mesterházy inkább hazudik, mert az egyszerűbb

Legutóbb a kormánnyal finoman sem szimpatizáló GKI közölte a következőket: Több mint húszéves története során még soha nem volt olyan magasan a GKI konjunktúraindexe - és ezen belül üzleti bizalmi indexe -, mint júliusban. Az üzleti szférán belül az ipari és építőipari várakozások is történelmi csúcsukra jutottak. És ezt nem egy kormányzati háttérintézmény mondta.

Mesterházy szavai mögött egyetlen mozgatórugót vélek felfedezni. Egyszerűen abban bízik, ha tök hülyének nézi a választókat, akkor majd óriási tömegekben voksolnak majd az MSZP-re. Feltéve, ha ilyen párt lesz a szavazólapon 2018 tavaszán. A volt pártelnök nem próbál szellemi erőfeszítést tenni annak érdekében, hogy világosan rámutasson a mostani kormányzat hibáira, és elárulja, a szocialisták miben lennének jobban. Hazudni sokkal egyszerűbb, hátha bedőlnek majd neki.

Címkék: Botka László, MSZP
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/41369/pics/lead_800x600.jpg
Botka László,MSZP
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?