Blogolj!

Pető Iván-i magasságokban Vona Gábor


Serényen próbálja eltörölni múltját a néppártosodást hirdető Jobbik, melynek elnöke, Vona Gábor az atv.hu-nak adott interjúban egyenesen azt mondta, "én soha sem tartottam a Jobbikot cigányellenes, antiszemita, rasszista pártnak. Akkor sem, amikor sokan ezzel vádoltak bennünket. Az tény, hogy volt néhány rossz mondat és félrecsúszott folyamat. De mi problémákat vetettünk fel, a szándékunk akkor is építő volt. Akit akkor ezzel, akár én, akár bárki a pártomból megbántott, attól hajlandó vagyok bocsánatot kérni."

Csak két rövid idézet: "Attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek" – bókolt udvariasan 2013-ban Zagyva György Gyula Osztolykán Ágnes LMP-s képviselőnek, aki csak annyit kérdezett, hazavinné-e valaki kocsival az ülésnap végén. 

"Ha kiderülne rólam, hogy zsidó vagyok, akkor lemondanék a Jobbik elnöki tisztségéről, és tagként segíteném tovább az ügyet" – mondta Vona Gábor 2013-ban.

Vona Gáborról igazából egy politikus jutott eszembe. Ez pedig Pető Iván. 1994 áprilisában azt mondta: Az SZDSZ nem áll össze az MSZP-vel. Nézzük is meg az erről szóló videót:

Vona és Pető jól jegyezzük meg mindkettőt. Szavaiknak a súlya ugyanazon a polcon van. Aki meg hisz nekik, az magára vessen.

Címkék: Jobbik, Vona Gábor
1
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/41346/pics/lead_800x600.jpg
Jobbik,Vona Gábor
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Szabolcs 2017-08-17 09:04:49
Durva helyesírási hiba került a címbe. Helyesen:
Pető Iván-i magasságokban Vona Gábor

Szerintem iinkább mélységekben. De különben a Szerzőnek igaza van.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?