Blogolj!

Fegyőr új államot is alapítana


„Ahogy az elmúlt 27 év politikáját ideje magunk mögött hagynunk, úgy az államot magát is ideje újraértelmeznünk. Ha az állam a polgárait az út szélén hagyja, egymásnak kell segítő kezet nyújtanunk” – írta a Momentum, éppen ezért augusztus 20-án az A38 hajón mutatják be a Cselekvés Köreit, hogy így támogassák a közösségeket a helyi problémák megoldásában való szerepvállalásban.

Nagy fába vágta a fejszéjét Fekete-Győr András (Fegyőr), a testnevelésből felmentetteket vezető alakulat elnöke. Egyelőre még nem tudjuk, mire cserélné föl az idén 1017 éves magyar államot, de vannak elképzeléseink. A nagy átalakítósdiban biztosan olyan jelképekre cserélné le államiságunk szimbólumait, amelyek nem kirekesztőek, így a bevándorlóknak és a Momentum finanszírozója, Soros Györgynek is nagyon szimpatikusak lennének. Aztán lehet alkoholtilalmat rendelnének el, hogy Ungár Péter ne tudjon többet randalírozni a párt rendezvényein.

Új államot alapítana Fegyőr, a nyugdíjasoknak nem lesz túlságosan jó

Bár az alakulat csak október 15-én kívánja bemutatni a programját, de azt már tudjuk, hogy a nyugdíjasoknak 80 év fölött is dolgoznia kellene. Lehet a budapesti utcaneveket és a kerületek számát is átalakítaná, mivel egy korábbi videóból kiderült, hogy Fegyőrnek halvány fogalma sincsen, hogy Pesten, mi merre van. A világ persze a Rózsadombról nézve roppant kicsi.

Fegyőrék október 15-én mutatják a programjukat. Ha betartják az ígéretüket. 1944 október 15-én arról nevezetes, hogy akkor is egy új államalapító került hatalomra a német fegyverek segítségével. Ha a Momosók eddigi tevékenységét nézzük, akkor roppant sok hasonlóság fedezhető fel köztük és az akkori új államalapítók között. Az 1944-es új államalapítók eredménye közismert. Jó lenne, ha nem ismételné magát a történelem.

https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/41240/pics/lead_800x600.jpg
Magyarország,Momentum Mozgalom
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?