Blogolj!

Botka főtanácsadója megfenyegette a magyar népet

Lengyel László, aki Botka László egyik legfőbb tanácsadója a balliberális HVG hasábjain üzent a magyar népnek: "Rosszul áll a szénájuk Kelet-Európa illiberális országainak a megerősödő francia–német együttműködés erőterében. Kérdés, hogy Macron és Merkel kitaszítják-e Európából a renitenseket, vagy sikerül megváltoztatniuk őket. A lengyel és magyar választóknak, politikusoknak pedig fel kell fogniuk, hogy már csak egy lépésre vannak Európa peremétől."

Lengyel írásában minden benne van, hogy a magyar társadalom miért utálta meg az SZDSZ nevezetű formációt és lökte a politika szemétdombjára. Ha beledöglesz is átalakítalak - ez a lengyeli jelszó az 1980-as évek óta. Másrészt pedig, amit az EU-ban csinálnak az csak jó lehet, és ha nem követjük, akkor a sötét középkorba süllyedünk vissza. Nem értem, hogy ezek az emberek, akiknek minden jóslatuk megbukott az elmúlt évtizedekben, miért nem tudnak szakítani ezzel a liberális gőggel? Miért gondolják azt, hogy csak nekik van igazuk, és mindenki más hülye?

Lengyel László ismét jól megmondta

Valahol talán itt lehetne megfogni a 2018-as választások igazi tétjét. Ha a balliberális elit zsinórban harmadszor is vereséget szenvedne, akkor talán lehet ezek az emberek végleg a háttérbe húzódnának és nem kellene minden héten a liberális nyafogásaikat olvasnunk különféle termékek hasábjain. Érthetetlen, hogy magukat komolynak tartó sajtótermékek, miért adnak felületet már nagyon sokszor megbukott és lejáratódott embereknek, de ez legyen az ő bajuk. 

Lengyel László egy személyben szimbolizálja a teljes magyar balliberális oldalt. A másokhoz való igazodás mindenhatóságában hívő személyt, aki csak arra képes, hogy a nyugati érdekkörök által megszabott feltételeket visszaböfögje az embereknek. Csak akkor fejeződik be a rendszerváltás végleg Magyarországon, ha ezek a hivatásos megmondóemberek végleg távoznak a magyar közéletből, és csak maguk szórakoztatására írják majd "remek" könyveiket.

2
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/41128/pics/lead_800x600.jpg
Botka László,Európai Unió,Lengyel László
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
tündérördög 2017-08-11 13:38:16
Vajon az apja, a híres Lengyel Dénes, ősmondáink megörökítője mit szólna ehhez?
Válaszolok
József 2017-08-10 19:26:47
Ha az EU olyan amilyen, vagyis még az önvédelemre sem képes, hát...
Vigyázzunk, mert ha túl sokáig kitartunk egy ilyen diktatorikus intézmény mellet, ezt később az orrunk alá fogják dörgölni. "Az utolsó csatlós"!
Amikor a miniszterelnök a szovjet unióhoz hasonlította az európai uniót, akkor kigúnyolták, hogy ha ez így lenne, akkor már tankok állnának London utcáin.
Most meg mit látunk, próbálják olyan pénzügyi konstrukcióba belekergetni a Briteket, ami elrettentő lehet a többi hasonlóan gondolkodó tagállam számára. változnak az idők, a pénzfegyver lehet, hogy néha erősebb mint a tankok.
Gondoljátok meg proletárok...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?