Blogolj!

Sztálini útra lépett a Jobbik

Volt, nincs - röviden így foglalható össze az a történet, amely Gyöngyösi Mártonnal, a Jobbik frakcióvezető-helyettesével esett meg. A politikus néhány hete még közösen szerepelt Vona Gáborral egy fényképen, mára azonban a pártelnök stábja egyszerűen eltüntette Gyöngyösit a fotóról - írta meg az Origo.

Az alábbi kép június 20-án készült: 

Június 20-án még megvolt Gyöngyösi

Azóta eltelt több mint két hét, és az ominózus fotó július 5-én reggel újra előkerült Vona Gábor Facebook-oldalán, ezúttal viszont már "gyöngyösitelenítve":

Vona Gábor Facebook-oldalán július 5-én jelent meg az új kép, de azon már nem szerepel Gyöngyösi

A két fénykép egyértelműen ugyanaz, ez látszik a rajtuk szereplő emberek azonos mozdulatairól és elhelyezkedéséről. A frissen odamontázsolt idézet pedig azt sem tagadja, hogy a fotó a már említett varsói kiruccanáson készült".

A történelemben legutóbb Lenin, Sztálin, vagy éppen Hruscsov idején tüntettek el politikusokat a képekről. Ez a hagyomány azóta kiveszett a politikából, még az MSZP és a Demokratikus Koalíció sem nyúlt ilyen eszközökhöz. Haladó, és szép hagyományt elevenített föl ezzel a lépéssel a Jobbik, és nagyon szép társaságba került.

Címkék: Jobbik, Vona Gábor
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/40025/pics/lead_800x600.jpg
Jobbik,Vona Gábor
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?