Blogolj!

Bombahír: Egy százalékon áll Bokros Lajos

A HVG-ben megjelent legfrissebb Medián-felmérés szerint Bokros Lajos Modern Magyarországért Mozgalma (MoMa) egy százalékon áll. Mindez azt jelentené, hogy egy önálló indulás esetén akár a költségvetési támogatáshoz szükséges szintet is elérné az alakulat. Persze ehhez még legalább 106 embert kellene szereznie maga mellé a bajszos embernek.

A Medián szerint Bokros pártja egy százalékon áll

Persze arról sem szabad elfelejtkezni, hogy milyen rangos társaságba került a MoMa azzal, hogy egy százalékra mérték őket. Hasonlóan egy százalék áll a Momentum, a Kétfarkú Kutya Párt és az Együtt mögött, sajnos Fodor Gábor alakulata nem került ne ebbe az elegáns csapatba. Ha most jönne egy igazán lehet azt tanácsolná nekik, hogy fogjanak össze és akkor már csak egy karnyújtásnyira lenne az öt százalék. Bár ezen pártocskák olyan büszkék magukra, hogy csak évekig tartó tárgyalások után tudnának összeborulni, bár addigra már lehet 2026 lesz.

Mielőtt még a MoMa szimpatizánsai nagyon fellelkesülnének a mostani eredményen, csak annyit jegyeznék meg, hogy a Mediánon kívül semelyik intézetnek nem sikerült a mérhető tartományba vinnie a MoMát. Mindez szerintem egyáltalán nem véletlen, mivel Bokrosnak csak olyan ügyekben sikerül megszólalnia, ami a Nagykörúton kívül senki számára sem érdekes. Hogy a Mediánnak, miért jó Bokrost egy százalékra kihoznia, vélhetően azt csak Hann Endre, a társaság vezetője tudja.

https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/39800/pics/lead_800x600.jpg
közvélemény-kutatás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?