Blogolj!

A szocik totálisan hülyének néznek minket

Most hétvégén jelent meg az MSZP-közeli Publicus Intézet legfrissebb felmérése. Ebben azt olvashattuk, hogy a Fidesz továbbra is jelentős előnnyel vezet, sőt áprilishoz képest még növelte is az előnyét. A kutatáshoz mellékeltek egy ábrát is, amelyből a többi részlet is kiderül. Alább olvashatják a pontos számokat.

Magyarországon ezeket a számokat közölte a Publicus Intézet

Az igazi meglepetés akkor ért, amikor egy külföldi oldalon szembejött velem a Publicus felmérése. A külföldön megjelent számok köszönőviszonyban sincsenek a Magyarországon bemutatott eredményekkel. Alább láthatják a külföldön megjelent számokat.

Világos, hogy a Publicus Intézetnek vagy a Magyarországon, vagy a külföldön, vagy mindkét helyen közölt számai hazugságok. Az elmúlt években sokszor lehetett olvasni a balliberális sajtótermékekben, hogy a kormányhoz közelálló intézetek nem mondanak igazat a felméréseikben. Azonban arra az ő esetükben sem volt példa, hogy külföldön más eredményeket mutatnak be, mint itthon. A szoci-közeli Publicus most átlépett egy határt, azt hitték nem buknak le, és sikerül mindenkit teljesen hülyének nézniük. A trükk nem jött be. Mostantól tudjuk, hol a helyük.

https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/38770/pics/lead_800x600.jpeg
közvélemény-kutatás,MSZP,Publicus Intézet
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?