Blogolj!

Botka László most minden határon túlment

Botka László végre őszintén felfedte, hogy mit is gondol Magyarországról és a világról. Szeged első embere, ha tehetné egyszerűen lebontaná az ország déli lévő részén lévő határzárat. A szocialista politikus persze próbálta elkenni a dolgot azzal, hogy csak akkor bontana, ha minden feltétel adott hozzá, de maradjunk annyiban, hogy ez csupán szánalmas magyarázkodás.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltjének mindezt azon a héten sikerült kinyökögnie magából, amikor egy iszlám merénylő fiatalokkal végzett Mancehesterben. Egy normális országban, és normális pártban egy ilyen kijelentés után azonnal le kellene mondani az adott személynek, azonban az MSZP-ben ilyenről szó sincsen.

Botka kerítést bontana, így szabadon jöhetnének a migránsok

Egy percre gondolkozzunk el azon, mi lenne, ha nem lenne kerítés. Továbbra is ezrek csörtetnének keresztül Magyarországon, így a terroristák is szabadon bóklászhatnának az országban. Ha nem lenne, kerítés az unió minden bizonnyal még jobban erőltetné a betelepítési kvótát, lehet erőszakkal is migránsokat telepítenének az országba. Mindez gazdasági visszaesést, zuhanó fizetéseket jelentene, és a közbiztonság teljes összeomlását.

Botka László úgy tűnik, egy ilyen országot szeretne. Mindez annak fényében furcsa, hogy az utóbbi hetekben gyakorlatilag mindent megígért a szegedi városvezető. Botka a mostani kijelentésével gyakorlatilag teljesen figyelmen kívül hagyta annak a több mint 3,3 millió embernek a véleményét, akik számára valódi megoldást jelent a kerítés. Most már mindenki látja, mit jelentene, ha Botkába helyezné a bizalmát, reméljük a szocialista politikus üzenetét mindenki érti.

1
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/38624/pics/lead_800x600.jpg
Botka László,Magyarország,MSZP
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Levente 2017-05-26 19:10:27
Ha minden feltétel adott, akkor...be kellene csukni ezt a jószágot! Nem is kellene messze utaztatni, ott a Csillag nevű bentlakásos, a városában! Már pedig olvasva a szánalmas nyilatkozatát, minden feltétel adott!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?