Blogolj!

Soros tüntetői már Orbánt is fejbe lőnék

Radikalizálódnak a Soros-egyetem mellett tüntetők, akik a közösségi oldalakon hergelik egymást és szítanak indulatot, vagy szólítanak fel agresszív cselekedetekre – szúrta ki a PestiSrácok.hu a CEU melletti demonstrációkat hirdető események bejegyzései, hozzászólásai között.

A tanszabadságra hivatkozó, de valójában kormánybuktatáson dolgozó tüntetők között van, aki arra hívja fel a figyelmet, hogy “valahol el kell dördülnie egy fegyvernek egy tüntetésen”, hogy megállítsák az Orbán-kormányt, míg más Orbán Viktor fejbe lövésére keres bátor vállalkozót. Az ilyen hozzászólásoktól ezidáig nem határolódtak el a tüntetések szervezői.

A CEU mellett tüntetők egy része a gyilkosságoktól sem riadna vissza

Úgy tűnik a sorosista tüntetők számára minden eszköz megengedett, hogy céljaikat elérjék. Szerencsére azért itt szájkaratéról van szó, mivel a demonstrálók a parlament előtt pár rendőrtől is megijedtek, és Demszky Gábor, volt liberális főpolgármesternek kellett a seregeket a csatába vezetnie, ami azért jól mutatja, hogy elég rövid a harcosok kispadja.

Mindazonáltal a fenyegetéseket illik a megfelelő hatóságoknak komolyan venni, mivel a jogszabályokat nyíltan megszegő intézmény mellett demonstrálók könnyen lehet, hogy annyira begőzölnek, hogy végül maguk sem tudják majd mit cselekszenek. A helyzetért a legfőbb felelős a CEU vezetése, akik szabadon uszítanak és beszélnek valótlanságokat. Reméljük arra is marad energiájuk, hogy pár felheccelt hívüket megnyugtassák, és ha úgy alakul Bécsbe is magukkal vigyék.

https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/36904/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?