Blogolj!

Botka László bilincsbe verné az ellenzéket?


Rendőrök vitték el a szegedi közgyűlés pénteki üléséről Szabó Bálintot, a Szeviép-károsultak ügyvédjét. Szabó egy petíciót szeretett volna átadni Botka Lászlónak, de a szocialista városvezető nem tűrte a kritikát az ülésteremben, és végül a rendőrség segítségével szabadult meg a neki nem tetsző kérdéseket feltevő ügyvédtől.

Na álljunk meg itt egy pillanatra. Gondoljunk bele, hogy mi történt volna, ha a március 15-i ünnepségen az Orbán Viktor ellen tiltakozókat a rendőrség a Nemzeti Múzeum elől elvitte volna. Vélhetően már az Európai Parlament, az Európai Bizottság, az ENSZ, az Amnesty International is diktatúrát üvöltene minden pillanatban és minden hullámhosszon. Érdekes módon mostanáig a szegedi történésekkel kapcsolatban nem szólalt meg a TASZ.

Így járnak Botka László kritikusai

A pénteki történések világosan mutatják, hogyan is képzeli el Botka László a demokráciát. A kisvállalkozók százait tönkretevő, vélhetően az MSZP titkos finanszírozását szolgáló Szeviép-botrányról nem szívesen akar hallani a polgármester, akiről egyébként kiderült, hogy nagyon szereti a hideg magyar teleket a meleg déli tengerekben egy búvárruhában átvészelni.

Úgy tűnik, hogy Botka nem tűri az ellenvéleményt, főleg ha azt nem a megszokott módon próbálja közölni valaki. Ha például a parlamentben, a fideszes többség minden nem szokványos tiltakozás után rendőrt hívott volna, akkor ma már az összes ellenzéki politikus a rács mögött lenne. Ha Botka miniszterelnök lesz, lehet a Rákosi-korszak után ezt ismét megéljük?

1
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/36683/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
László Zoltán Zentai 2017-06-13 16:09:45
Nem kell ezzel törődni, a libsik csak ilyenek. folyamatosan közre kell adni, s oda kell dörgölni az orruk alá!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?