Blogolj!

Szavazzon az MSZP-re, és minden ingyen lesz

Az MSZP vizsgálja, hogyan lehetne ingyenessé tenni a 65 év felettiek számára a háziorvosok által felírható gyógyszereket – mondta Molnár Gyula. Korábban a szocik „Fizessenek a gazdagok” jelszóval indítottak kampányt, amiben azt ígérték, hogy az így befolyó pénzekből a szegények terheit csökkentenék.

Jól látszik, hogy óriási bajban van Botka László. A szegedi embernek egyelőre nem sikerült egy akolba terelni a különféle baloldali törmelékpártokat, és a párt népszerűsége sem emelkedett érdemben. A kormánnyal nem szimpatizáló Medián legfrissebb adatai szerint az emberek 48 százaléka nem akarja leváltani a jelenlegi kabinetet.

Most éppen ingyen gyógyszert ígér az MSZP

Mit lehet tenni egy ilyen helyzetben? A jó öreg megoldás a nyakló nélküli ígérgetés. Ma ingyen gyógyszert adna az MSZP, holnap vélhetően ingyen élelmiszer lesz, és várhatóan május 1-jén megérkezik az ingyen sör is. A probléma ezzel csak annyi, hogy először a munkából élő emberek mennek majd tönkre, majd pedig az ország.

Az MSZP kampánya egyelőre eléggé átlátszó, bízzunk benne, hogy a választók nem lesznek kiskorúak, mivel az ingyenesség nagyon jól hangzik, de az elmúlt évtizedekben mindenki megtapasztalhatta, hogy olcsó húsnak híg a leve. Aki meg elhiszi, hogy van ingyenebéd, az nyugodtan szavazzon a megszorítások mellett mindig kiálló Botka Lászlóra.

1
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/36434/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Varga 2017-03-23 16:43:10
2010-ben a kormány egy csőd szélén álló, eladósodott országot, és egy elégedetlen nyugdíjastársadalmat örökölt.
A csőd szélén állás, eladóssítás miatt az álbaloldali, áldemokratikus, „vezetők” nyugdíjasoktól 2009-ben elvették a 13. havi nyugdíjat és a felzárkóztatási programban várható nyugdíjkiegészítéseket
http://indavideo.hu/video/Magyarorszag_szamokban-2002-2010
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?