Blogolj!

Kinyílt a csipa: Orbán után Gyurcsányt is elzavarná az ifjú padavan

Ismét nagyot ment a balliberális oldal új üdvöskéje, Fekete-Győr András egy interjúban. Az ifjú titán a következőket tudta magából kinyökögni: „Nem mindenkivel szemben vagyunk arrogánsak – ha ez arrogancia –, de nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből.” Ezt követően azonban kiderült, hogy a Momentum Mozgalom elnöke számára ki is az igazi példakép: „Nem minden politikus hitevesztett és inkompetens, vannak rátermettebb, értelmes emberek is közöttük. Karácsony Gergely például szerintem hiteles és jó szándékú politikus.”

A meglepő szózuhatagok után azonban itt az idő, hogy egy kicsit szemügyre vegyük, hogy miről is beszél az ifjú padavan. Korábban Orbán Viktor eltakarítása mellett tört lándzsát a Momentum, de úgy tűnik mostanra annyira a fejükbe szállt a dicsőség, hogy igazából mindenkit elküldenének a francba. Engem ez a tempó nagyon emlékeztetett az 1917-es bolsevikokra, akik szintén a teljes politikai osztály elűzését hirdették. Sajnos ezt később végre is hajtották, így megsemmisítve a korabeli orosz értelmiséget és azokat, akik legalább minimálisan, de értettek ahhoz, hogy kell egy országot vezetni.

Fekete-Győr Karácsony Gergelyen kívül mindenkit elzavarna

Fekete-Győr azonban rögtön le is leplezi magát, mert alternatívának nevezte azt a Karácsony Gergelyt, aki Magyarország egyik legimpotensebb politikusa. Karácsony 2014 ősze óta vezeti Zuglót, és a kerületben azóta a botrányokon kívül semmi sem történt. A Párbeszéd vezetője arról is híres, hogyan szúrja hátba korábbi barátait, és elvtársait. 2013-ban inkább felrobbantotta az LMP-t Bajnai Gordon kedvéért, minthogy kiálljon az elvei mellett.

Jól láthatóan Fekete-Győr kétfrontos harcot próbál vívni a politikai elittel szemben. Az egyik oldalon egy erejét visszanyerő Gyurcsány látható, aki pártja legutóbbi kongresszusán papír nélkül tudott tartani egy 45 perces beszédet. A másik oldalon pedig a választásra készülő Fidesz, ahol a belső ellentétek félretétele után mindenki számára a legfontosabb, hogy 2018-ban is folytatódjon a mostani stabilitásra, és növekvő jólétre épülő kormányzás. Németország kétszer vívott kétfrontos háborút a XX. században. A végeredmény mindenki számára ismert.

1
https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/35698/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
zöldfelület17
zöldfelület17 2017-03-08 21:19:12
Csak nehogy ezek! jöjjenek utánunk!
Se hit, se valóság, de még az emberi is hiányzik ezekből!
Ez az "x"-, v. inkább a mindent leváltó "y"-generáció?!
Mintha a keresztény-gyilkos, iszlám-humanista dzsihadista (Nyugat-európai eredetű) Daresbe is több emberi lenne, mint ezekben!
Nemde?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?