Blogolj!

Budapesti olimpia: csak botrányt akart a baloldal

Ilyen ellenzék sehol a világon nincsen. Először támogatták a budapesti olimpia megrendezést, majd amikor a balliberális térfélen feltűnt egy olimpiaellenes mozgalom, akkor rögtön befaroltak mögéjük, nehogy súlyos veszélybe kerüljön a pozíciójuk. Az aláírásgyűjtés sikeres volt, és a nemzeti egység megbomlása amiatt a kormány úgy döntött, hogy visszavonja Budapest jelentkezését.

A Fővárosi Közgyűlés szerdán döntött a pályázat visszavonásáról. Az olimpia ellen az utóbbi hetekben élénken ágáló ellenzék nem támogatta a pályázat visszavonását. Az MSZP-s Trippon Norbertben és a DK-s Hajdu Lászlóban legalább annyi becsület volt, hogy nem mentek el az ülésre. Ez a szavazás világosan megmutatta, hogy az olimpia ügye csupán egy kampánytéma volt az ellenzéknek, semmi más.

Kiderült, hogy Budapest és az ország fejlesztése egyáltalán nem volt fontos a baloldali és liberális pártoknak. A mostani magatartásuk azt mutatja, hogy számukra csak a kampány a fontos, és a kormány elleni hangulatkeltés. Egy olyan nehéz helyzetben lévő politikai erőknek, mint a mostani baloldali pártok, tényleg nincsen más stratégiájuk, mint a botránykeltés és a rombolás. Óriási hiba volt a Fidesz részéről, hogy még a pályázat benyújtása idején megbízott ezekben a pártokban. Mindnyájunk érdeke, hogy több ilyen hibát ne csináljanak.

https://honatya.blogstar.hu/./pages/honatya/contents/blog/35250/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?